سارا 0 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 2022 سلام آقای دکتر.توی سایت نوشته بود که در اینستاگرام هم میتونم سوالم رو مطرح کنم.البته من شنبه همین هفته با شما وقت مشاوره دارم.ولی نتونستم صبر کنم.چون دارم دیوونه میشم.من سالهاست که وسواس فکری دارم و داروهای مختلف خوردم.در حال حاضر سیتالوپرام ،کلومیپرامین،هالوپریدول و ترازودون میخورم.البته من این رو بگم که من پنج سال پیش دچار برست کنسر شدم که البته خدا رو شکر خوب شدم .و وسواس فکری شددددیدی نسبت به چکاپ دارم.خیلی دکتر میرم و هر روز همه جامو معاینه میکنم و هی میرم سونو، تصویربرداری....یکماه پیش رحم تخمدانمو جهت پیشگیری برداشتم و خودِ اون موضوع ، با قطع هورمونها حالت دپرشن و اضطراب منو زیاد کرد.در حال حاضر دچار یه وسواس فکریه شدیدی شدم که ده سال پیش این موضوع رو برای خودم حل کردم.ولی دوباره یه هفتست که شروعش کردم.و موضوع این هستش که من قبل از ازدواجم در سال 87، در سال 84 در سن بیست و سه سالگی با پسری دوست بودم.و از روی حماقت بچگانه با هم عقد موقت کردیم.بعد از اینکه با هم کات کردیم ، من رفتم تحقیق کردم که اون آقا باید باقی مدت عقد رو ببخشد و رفتم تلفنی به اون آقا گفتم ببخش و اونهم نهایت با کراهت گفت باشه بابا ، بخشیدم.این موضوع تموم شد و چند سال بعد من ازدواج کردم.اوایل ازدواج حالم خوب بود.ده سال پیش اینقدر وسواس گرفتم که آیا اون آقا کامل بخشیده یا نه چندین بار زنگ زدم مرجع تقلید که گفتن اصلا بدون اذن پدر از بیخ و بن عقد غلطه و اون آقا هم که گفته بخشیدم تموم شد و رفت.خلاصه با یه اضطراب شدید پروندشو بستم.الان ده سال گذشته و دوباره وسواسش برگشته.دوباره سه بار زنگ زدم و اونا بازم گفتن نه بدون اذن پدر غلطه و نهایت هم اون آقا باقی مدت رو بخشیده.ولی من مگه ول میکنم.از طرفی دیگه روم هم نمیشه زنگ بزنم دفتر مرجع تقلید.هی سرچ میکنم و اسکرین شات میگیرم و هایلایت میکنم.صدای اون حاج آقارو ضبط کردم هی گوش میدم.میگم نکنه من پسره رو مجبور کردم که بگه باقی مدت رو بخشیدم.نکنه....نکنه فلان حالت بوده...نکنه...نکنه.... نکنه عقد منو شوهرم باطل شده باشه بخاطر این موضوع...این نکنه ها دیوونم میکنه...فک کنم اینقدر سرچ کردم الان خودم میتونم یه رساله بدم بیرون.دارم دیوونه میشم چیکار کنم....نتوتستم تا شنبه که با هم جلسه داریم صبر کنم😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .