رفتن به مطلب

افسردگی بخاطر نامگذاری دخترم

پست های پیشنهاد شده

من ۳۴سالمه،دو دختر ۷ساله و۴ماهه دارم،من خیلی دنبال اسم بودم ولی شوهرم همون اول که نظرشو پرسیدم دواسم رو گفت که خوشش میاد،که من دوتاشونرو دوست نداشتم،قرار بود دل آرا بزاریم که مامانم زد تو ذوقم،منم دیگه خسته شده بودم به شوهرم گفتم بزار همونی که خودت گفتی ،بعداز گرفتن شناسنامه پشیمون شدم که چرا به شوهرم گفتم بزاره_ ،درحدی که ناراحتی روحی گرفتم ،راستش من بخاطر اینکه تو بارداری وبعد زایمان شرایط روحی خوبی نداشتم نتونستم تصمیم درستی بگیرم،فقط اوایل به شوهرم گفتم اونم خیلی ناراحت شد و بهش گفتم عوضش کنیم مخالفتی نداشت رفتم ثبت احوال قبول نکردن ،نمیدونم چیکار کنم؟کاش میتونستم عوضش کنم فک میکنم اونموقع آروم میشدم ،میشه راهنماییم کنین چجوری با این موضوع کنار بیام ،مثل یه عقده شده برام یه بغضی دارم که حد نداره ؛همش میگم من که مخالف این اسم بودم چرا گفتم شوهرم بزارش ،بچم گناه داره 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 4 weeks later...

سلام. اگر این تردید و دودلی را در تصمیمات دیگر نیز دارید و اصولا فردی هستید که به گذشته زیاد بر می گردید باید بدانید که با عوض کردن اسم کمکی به خود نمی کنید و این حالت روحی را در خود تشدید می کنید. ولی اگر تنها این موضوع است می توانید با تلاش خود اسم را عوض کنید. یا لااقل تلاش کنید برای تعویض ان

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...