a.h 0 ارسال شده در آذر 10، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 10، 2022 سلام و عرض ادب به همگی من ۳۷ سالمه و از نوجوانی دچار وسواس فکری بودم هر وسواسی که فکرش و بکنین داشتم ،جنسی ،مذهبی ، تمیزی ، خود بیمار انگاری ،آسیب زدن به دیگران و ... اما از سال ۸۶ درگیر وسواسی شدم که تا الان خوب نشدم بماند بدتر هم شدم ، دوسالی هست دارو مصرف میکنم ولی با زمانی که دارو مصرف نمیکردم هیچ فرقی نمیکنم تنها راه درمان من مواجهه س ،چیزی که گاهی بشدت انجامش میدم و گاهی اونقد میترسم که خنثی سازی میکنم این عدم تعادل حالم و بد میکنه ،گاهی خوبه خوبم گاهی از شدت وسواس آرزوی دیوانه شدن دارم وسواسم هم اینه که به فرد پیر یا نامتعارفی پیشنهاد ازدواج بدم ،همش میگم اگه این غذا رو با فکر فلان پیرمرد بخورم میرم بهش پیشنهاد ازدواج میدم ،یا وسط غذا اگه فکر فرد نامتعارف یا پیرمردی بیاد سراغم یا میرم بالا میارم یا غذا رو میذارم کنار و دیگه نمیخورم بشدت نگران خرافات هستم ترس دارم ازش ، اسم دعا د ... بیاد از ترس میخام بالا بیارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .