ماه 5 ارسال شده در آذر 12، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2021 با سلام به همه اعضای محترم. این گروه جهت مطرح نمودن سوالات شما عزیزان و همچنین تبادل نظر با یکدیگر تشکیل شده است. ضمنا دکتر سنایی نیز، شخصا، به سوالات شما در زمینه وسواس، در همین گروه، پاسخ خواهند داد. شاد و موفق باشید. 3 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد 0 ارسال شده در آذر 12، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2021 سلام. آیا کسی هست اینجا که در مورد وسواس باهم صحبت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شش ساله به وسواس دچارم و هیچ دارویی هم به من کمک نکرده 😔 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر 0 ارسال شده در آذر 12، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2021 سلام،تو رو خدا راجب وسواس جنسی بخصوص محارم بگید شاید یخورده آروم بگیرم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Admin 0 ارسال شده در آذر 12، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2021 در 2 ساعت قبل، امیر گفته است : سلام،تو رو خدا راجب وسواس جنسی بخصوص محارم بگید شاید یخورده آروم بگیرم در اسرع وقت دکتر راهنمایی تون میکنند، نگران نباشید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Admin 0 ارسال شده در آذر 12، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2021 در 7 ساعت قبل، محمد گفته است : سلام. آیا کسی هست اینجا که در مورد وسواس باهم صحبت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شش ساله به وسواس دچارم و هیچ دارویی هم به من کمک نکرده 😔 به زودی دوستان میان و تجاربشون رو به اشتراک میزارند. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamyar 0 ارسال شده در آذر 13، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 2021 12 hours ago, محمد said: سلام. آیا کسی هست اینجا که در مورد وسواس باهم صحبت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شش ساله به وسواس دچارم و هیچ دارویی هم به من کمک نکرده 😔 سلام. شرایط خود را شرح بدید لطفا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamyar 0 ارسال شده در آذر 13، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 2021 شرایط وسواس شما چیه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamyar 0 ارسال شده در آذر 13، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 2021 5 hours ago, Admin said: در اسرع وقت دکتر راهنمایی تون میکنند، نگران نباشید. سلام. هر قدر از محارم خود بیشتر فاصله بگیرید و تلاش کنید از اونا اجتناب کنید وسواس شما شدید تر می شه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Dr.Abdollahi 2 ارسال شده در آذر 13، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 2021 وقت بخير دكتر عبداللهي هستم مشاور زوج درمانگر رواندرمانگر در حوزه وسواس، افسردگي و اختلالات خلقي 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Dr.Abdollahi 2 ارسال شده در آذر 13، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 13، 2021 وقتتون بخير آيا فقط از دارو براي درمان استفاده كرديد؟؟؟ در مورد اختلال وسواس، معمولا ما بامجموعه اي از افكار، باورها، احساسات، و... مواجه هستيم، دارو درماني يك وجه كمك رسان به شمار مياد از رواندرماني، براي كنترل، تعديل و اصلاح افكار باورها و ... هم بايد استفاده بشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیرامیری 1 ارسال شده در آذر 14، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 14، 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 08:27، kamyar گفته است : در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 08:27، kamyar گفته است : سلام. هر قدر از محارم خود بیشتر فاصله بگیرید و تلاش کنید از اونا اجتناب کنید وسواس شما شدید تر می شه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیرامیری 1 ارسال شده در آذر 14، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 14، 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 08:27، kamyar گفته است : سلام. هر قدر از محارم خود بیشتر فاصله بگیرید و تلاش کنید از اونا اجتناب کنید وسواس شما شدید تر می شه سلام دکتر ،داروی خاصی تجویز میکنید؟ من خیلی اذیتم این افکار و تخیلات دست از سرم بر نمیداره،با دیدن هر صحنه یا فیلم و تخیل جنسی یهو این افکار به سرم هجوم میارن البته در حالت عادی هم مدام این افکار هستن،در فکرم مقابل این افکار را میگیرم تا جایی ک معده درد شدید و درد فشار سر مبتلا شدم امیدوارم از تجارب بقیه و از توصیه های شما دکتر بدردم بخورن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamyar 0 ارسال شده در آذر 15، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 15، 2021 14 hours ago, امیرامیری said: سلام دکتر ،داروی خاصی تجویز میکنید؟ من خیلی اذیتم این افکار و تخیلات دست از سرم بر نمیداره،با دیدن هر صحنه یا فیلم و تخیل جنسی یهو این افکار به سرم هجوم میارن البته در حالت عادی هم مدام این افکار هستن،در فکرم مقابل این افکار را میگیرم تا جایی ک معده درد شدید و درد فشار سر مبتلا شدم امیدوارم از تجارب بقیه و از توصیه های شما دکتر بدردم بخورن راه حل شما آن است که ببینید چه کارهایی می کنید که این افکار بذهن شما نیاید. باید این اجتنابها را کنار بگذارید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
منیره 0 ارسال شده در آذر 30، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 08:25، kamyar گفته است : سلام. شرایط خود را شرح بدید لطفا سلام من احساس میکنم نجسم تا زمانی پاکم که دستشوی نرفتم، به محض رفتن به دستشوی احساس میکنم ادرار به به پام می پاچه یا درهنگام شستشو ابی از زمین به پاهام می پاچه ابکشی میکنم ولی فرقی نمیکنه فکر میکنم باید لباس عوض کنم یا حمام برم.تا نرم حمام یا لباس عوض نکنم راحت نمی شم موضوع بعد اینکه چون نجسم فکر میکنم به همه جا می خورم باید همه جا رو دستمال بکشم واینکه اصلا نمیدونم می خورم یا نه، واقعیتو تشخیص نمیدم. حالم خیلی بده 🙏از شستشو خونه خودم خسته شدم ارامش ندارم زندگیم فقط استرسه به کمک نیازم دارم یه چیزی که ارومم کنه نجات پیدا کنم نماز نمی خونم کتاب نمیخونم چون میگم نجسم، کتاب نحس میشه چادر نمازم نحس می شه قران نمیدونم چون میگم بخوره به هم چیکار کنم این حس نجس بودن از دوسال پیش شروع شده مرسی اقای دکتر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1080398341 0 ارسال شده در دی 4، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 4، 2021 سلام من یه دختر۲۵ساله ویکسال درگیرافکارجنسی که خیلی برام عذاب آوره امایه مشکل بزرگتردارم اینکه وقتی به برادرم نگاه میکنم حس شهوت بهم دست میده که خیلی برام آزاردهنده خیلی حالم بدمیشه وباخودم کلنجار میرم ازخودم میپرسم ک توبه برادرت حس کثیف داری؟بعددوباره اون حس کثیف میاد ومن ناامید میشم ازعمدنگاه برادرم میکنم ببینم حسی دارم یهوحس شهوت میاد ومن حالم بدمیشه میخواستم بدونم واقعاً من شهوت دارم به برادرم آقای دکترخواهشا بگیدمن انحراف جنسی دارم یاوسواس؟اگه وسواسه پس چرا بانگاه ب برادرم حسی بهم دست میده که این حس همراه بااسترس وحال بده وازخودم متنفرمیشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1080398341 0 ارسال شده در دی 4، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 4، 2021 کسی نیست بهم جواب بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فریال 0 ارسال شده در دی 5، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 5، 2021 سلام،من هفت ساله دچار وسواسم،اوایل بیماریم برای به وسواس شدید فلوکستین چهل و پرانول و کلرودیوزپوکساید کامل درمانم کرد اما چهارسال بعد ،بعد از قط دارو دوباره وسواسم عود کرد که الان با سرترالین۲۰۰ و ونلافاکسین۷۵ و کلومیپرامین۵۰ خوب نمیشم اصلا،فلوکستین هم اینبار جواب نداد،لطفا کمکم کنید،وسواسم فقط در مورد یه موضوعی هست همین،اونجوری نیس که براهمه چیز وسواس بگیرم،فقط یه مورده که شاید با صحبت کردن اطمینان بیاد،کمکم کنید🙏🏽 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Dr.Abdollahi 2 ارسال شده در دی 24، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 24، 2021 On 9/30/2021 at 7:52 PM, منیره said: سلام من احساس میکنم نجسم تا زمانی پاکم که دستشوی نرفتم، به محض رفتن به دستشوی احساس میکنم ادرار به به پام می پاچه یا درهنگام شستشو ابی از زمین به پاهام می پاچه ابکشی میکنم ولی فرقی نمیکنه فکر میکنم باید لباس عوض کنم یا حمام برم.تا نرم حمام یا لباس عوض نکنم راحت نمی شم موضوع بعد اینکه چون نجسم فکر میکنم به همه جا می خورم باید همه جا رو دستمال بکشم واینکه اصلا نمیدونم می خورم یا نه، واقعیتو تشخیص نمیدم. حالم خیلی بده 🙏از شستشو خونه خودم خسته شدم ارامش ندارم زندگیم فقط استرسه به کمک نیازم دارم یه چیزی که ارومم کنه نجات پیدا کنم نماز نمی خونم کتاب نمیخونم چون میگم نجسم، کتاب نحس میشه چادر نمازم نحس می شه قران نمیدونم چون میگم بخوره به هم چیکار کنم این حس نجس بودن از دوسال پیش شروع شده مرسی اقای دکتر ايا تا بحال براي رفع اين مشكل پيش مشاور روانشناس يا روانپزشك رفتين؟؟ صرفا با اجتناب از يكسري كارها و فعاليت ها اين افكار و رفتار در شما كاهش پيدا نميكنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر1362 0 ارسال شده در بهمن 11، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 01:06، امیر گفته است : سلام،تو رو خدا راجب وسواس جنسی بخصوص محارم بگید شاید یخورده آروم بگیرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر1362 0 ارسال شده در بهمن 11، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2021 سلام دوست من ، من هم به همین وسواس مبتلا هستم اگه خواستی بیا که صحبت کنیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدیقه سیری 0 ارسال شده در بهمن 13، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2021 سلام ۱۶ سالمه و آنقدر خیال بافم و قدرت تخیلم بالا است که اگه به خودم باشه کل روز فقط این کارو میکنم به درسم هم آسیب زده و نمیدونم چیکار کنم با افکاری هیچ وقت قرار نیست اتفاق بیفته و قدرت کنترل هم ندارم اوایل فقط برای اینکه تفریح باشه برام چون خیلی شیرینه اما الان دیگه شدید شده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
راحیل 0 ارسال شده در بهمن 22، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2021 سلام تروخدا کمکم کنید من چندین سال هست وسواس فکری عملی دارم اصلا دراین حد افتضاح نبودم به دلیل اتفاقهایی تو زندگیم فشارهایی که بهم وارد شده بدتر شدم دارم زندگیمو ازدست میدم بچه ام هم همینطور بقران قسم من این زندگیمو نمیخوام میخوام مثل بقیه باشم همش گریه میکنم خودمو میزنم میگم تمامش کن به حدی حالم بد بود موهاموتو حمام مثل دیونه ها کوتاه کردممن میخوام مثل بقیه زندگی کنم اگه نمیشه هیچ دکتری نمیتونه درمان کنه خودمو خلاص کنم دارم همسرم وبچه ام زجر میدم همه شدن آدم من من نمیخوام میخوام آزاد باشن خسته شدم خدایا بریدم دیگه امشب به حدی تو گوشی به خودم میزدم گریه میکردم خدا خدا که خوب بشم صورتم دارهمیسوزه بقران دیونه نیستم جیگرم آتیش میگیره وقتی میبینم بچه ام نمیتونه تو خونه آزاد باشه کمکم کنید تروخدا به دادم برسید 😭😭😭😭😭 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دلشکسته 0 ارسال شده در بهمن 25، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۰ در 07:39، امیر1362 گفته است : سلام دوست من ، من هم به همین وسواس مبتلا هستم اگه خواستی بیا که صحبت کنیم سلام برادر وسواس شما بچه صورت هست امکانش هست شرح بدی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دلشکسته 0 ارسال شده در بهمن 25، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۰ در 07:39، امیر1362 گفته است : سلام دوست من ، من هم به همین وسواس مبتلا هستم اگه خواستی بیا که صحبت کنیم اگر امکانش هست آیدی تلگرام یا اینستاگرام تا راحتر بشه باهم صحبت کنیم🌹 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فهیمه 0 ارسال شده در اسفند 27، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 2021 با سلام. من بعد از یک دعوای بسیار بد با همسرم، دچار وسواس نسبت به ایشون شدم. من هر روز شکم به ایشون بدتر میشه در صورتی که هیچ خطایی از ایشون نمی بینم. الان بعد از ۴ سال به جایی رسیدم که وقتی از خونه میرم بیرون، وقتی برمیگردم همه چیز، لامپ و ... رو چک میکنم ببینم مثل موقعی که رفتم بیرون هست یا نه. یه وقت نکنه همسرم اومده باشه. برای همین خیلی در عذابم همشمیگم همه چیز رو خودم روشن کردم یا نه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .