رفتن به مطلب

انجمن وسواسی های گمنام

پست های پیشنهاد شده

در در ۱۴۰۰/۷/۸ در 19:52، منیره گفته است :

سلام من احساس میکنم نجسم تا زمانی پاکم که دستشوی نرفتم، به محض رفتن به دستشوی احساس میکنم  ادرار به به پام می پاچه یا درهنگام شستشو ابی از زمین به پاهام می پاچه ابکشی میکنم ولی فرقی نمیکنه فکر میکنم باید لباس عوض کنم یا حمام برم.تا نرم حمام یا لباس عوض نکنم راحت نمی شم 

موضوع بعد اینکه چون نجسم فکر میکنم به همه جا می خورم باید همه جا رو دستمال بکشم واینکه اصلا نمیدونم می خورم یا نه، واقعیتو تشخیص نمیدم.

حالم خیلی بده 🙏از شستشو خونه خودم خسته شدم ارامش ندارم زندگیم فقط استرسه 

به کمک نیازم دارم یه چیزی که ارومم کنه 

نجات پیدا کنم نماز نمی خونم کتاب نمیخونم چون میگم نجسم، کتاب نحس میشه

چادر نمازم نحس می شه قران نمیدونم چون میگم بخوره به هم چیکار کنم 

این حس نجس بودن از دوسال پیش شروع شده

مرسی اقای دکتر 

سلام من احساس میکنم نجسم تا زمانی پاکم که دستشوی نرفتم، به محض رفتن به دستشوی احساس میکنم  ادرار به به پام می پاچه یا درهنگام شستشو ابی از زمین به پاهام می پاچه ابکشی میکنم ولی فرقی نمیکنه فکر میکنم باید لباس عوض کنم یا حمام برم.تا نرم حمام یا لباس عوض نکنم راحت نمی شم 

موضوع بعد اینکه چون نجسم فکر میکنم به همه جا می خورم باید همه جا رو دستمال بکشم واینکه اصلا نمیدونم می خورم یا نه، واقعیتو تشخیص نمیدم.

مرسی اقای دکتر 

سلام

به کانال وسواس فقهی استاد بیگدلی تو پیام رسان سروش و بله و... برین حتما إن شاءالله خوب می شین. 

چون وسواس شما به نجاساته، عالی کار کردند تو این موضوع و احکام رو برای وسواسی آسان کردند. 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • پاسخ 78
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

با سلام به همه اعضای محترم. این گروه جهت مطرح نمودن سوالات شما عزیزان و همچنین تبادل نظر با یکدیگر تشکیل شده است. ضمنا دکتر سنایی نیز، شخصا، به سوالات شما در زمینه وسواس، در همین گروه، پاسخ خواهند داد

سلام. آیا کسی هست اینجا که در مورد وسواس باهم صحبت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شش ساله به وسواس دچارم و هیچ دارویی هم به من کمک نکرده 😔

سلام،تو رو خدا راجب وسواس جنسی بخصوص محارم بگید شاید یخورده آروم بگیرم 

سلام درباره من وسواس فكري عملي مذهبي دارم نميتونم مكان هاس مذهبي برم قران بخونم نون بخورم حتي ديگه خسته شدم دلم ميخواد بميرم همش حسرت بقيه رو ميخورم ك ذهن ارومي دارن بي دغدغه ميخندن زندگي ميكنن 

لینک ارسال
  • 2 months later...
On 9/12/2021 at 8:11 PM, محمد said:

سلام. آیا کسی هست اینجا که در مورد وسواس باهم صحبت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شش ساله به وسواس دچارم و هیچ دارویی هم به من کمک نکرده 😔

سلام...وسواس در چه زمینه ای دارید؟

لینک ارسال
On 9/30/2021 at 7:52 PM, منیره said:

مرسی اقای دکتر 

سلام..بهتر شدید الان؟

لینک ارسال
  • 4 weeks later...

سلام و وقت بخیر

حدودا دو سال هست درگیر وسواس فکری و عملی شدم..بشدت به صداهای ریز و کوچیک اطراف حساس شدم

مثلا حتما باید چندبار تختم رو مرتب کنم،در این بین اگر صدایی بیاد من فکر میکنم مشکل از تخت منه و چندین و چندبار باید مرتبش کنم تا مثلا اون صدا نیاد

یا مثلا میز کارم رو که تمیز میکنم اگر کوچکترین صدایی حین تمیز کردن بشنوم گمون میکنم میز خراب شده و تا حد خستگی میز رو چک میکنم که مبادا طوریش شده باشه

سر همین وسواس یکسری کارهای روزمره ام رو گذاشتم کنار که واقعا ناراحت کننده ست ممنون میشم کمکم کنید

لینک ارسال

سلام من ۳۰ سالمه متاسفانه از ۱۷ سالگی وسواس دارم و خیلی ضربه خوردم از این بیماری

تا یه کمی وسواسم بهتر میشه یه نوع دیگه وسواس دچار میشم کس دیگه ای هست اینطوری باشه؟

تجربه من اینه که رواندرمانی خیییلی کمک میکنه حتی بیشتر از دارو... من همیشه گارد داشتم پیش روانشناس برم اما تازه تو ۲۸ سالگی اثرشو دیدم و خیلی بیشتر از دارو تاثیر داشت برای من 

لینک ارسال
  • 3 weeks later...

سلام لطفا بگید وسواس فکری اسیب رسوندن به عزیزاموم ممکنه واقعی بشه؟

ممکنه مثلا ناخوداگاه توی خواب به صورت غیرارادی اسیب بزنیم به عزیزامون؟

من خیلی میترسم:(

لینک ارسال
در در ۱۴۰۰/۷/۱۳ در 22:47، فریال گفته است :

سلام،من هفت ساله دچار وسواسم،اوایل بیماریم برای به وسواس شدید فلوکستین چهل و پرانول و کلرودیوزپوکساید کامل درمانم کرد اما چهارسال بعد ،بعد از قط دارو دوباره وسواسم عود کرد که الان با سرترالین۲۰۰ و ونلافاکسین۷۵ و کلومیپرامین۵۰ خوب نمیشم اصلا،فلوکستین هم اینبار جواب نداد،لطفا کمکم کنید،وسواسم فقط در مورد یه موضوعی هست همین،اونجوری نیس که براهمه چیز وسواس بگیرم،فقط یه مورده که شاید با صحبت کردن اطمینان بیاد،کمکم کنید🙏🏽

سلام .منم وسواس فکری داشتم و الان با دارو آروم شدم .چه مدت دارو مصرف کردین که درمون شدین؟

لینک ارسال
در در ۱۴۰۰/۹/۲ در 03:08، راحیل گفته است :

سلام 

تروخدا کمکم کنید من چندین سال هست وسواس فکری عملی دارم اصلا دراین حد افتضاح نبودم به دلیل اتفاق‌هایی تو زندگیم فشارهایی که بهم وارد شده بدتر شدم دارم زندگیمو ازدست میدم بچه ام هم همینطور بقران قسم من این زندگیمو نمیخوام میخوام مثل بقیه باشم همش گریه میکنم خودمو میزنم میگم تمامش کن به حدی حالم بد بود موهاموتو حمام مثل دیونه ها کوتاه کردممن میخوام مثل بقیه زندگی کنم اگه نمیشه هیچ دکتری نمیتونه درمان کنه خودمو خلاص کنم دارم همسرم وبچه ام ‌زجر میدم همه شدن آدم من من نمیخوام میخوام آزاد باشن خسته شدم خدایا بریدم دیگه امشب به حدی تو گوشی به خودم میزدم ‌گریه میکردم ‌خدا خدا که خوب بشم صورتم دارهمیسوزه  بقران دیونه نیستم جیگرم آتیش میگیره وقتی میبینم بچه ام نمیتونه تو خونه آزاد باشه کمکم کنید تروخدا به دادم برسید 😭😭😭😭😭

سلام .دارو مصرف کردین؟ دکتر رفتین؟

لینک ارسال
در در ۱۴۰۱/۳/۲۰ در 13:05، nima_r گفته است :

سلام .دارو مصرف کردین؟ دکتر رفتین؟

سلام من بیست ساله این دردا دارم کوتا نیومدم دارم خوب می شم درسته اشتباه کردم ولی عوضش خیلی با استعدادی هیچ‌کس اندازه من تو اطرافیانم توانایی حل مسایل را ندارم ولی خوب وسواس شدم چکار کنم خوب می شم آدم که نکشتم .

لینک ارسال
در در ۱۴۰۰/۹/۲ در 03:08، راحیل گفته است :

سلام 

تروخدا کمکم کنید من چندین سال هست وسواس فکری عملی دارم اصلا دراین حد افتضاح نبودم به دلیل اتفاق‌هایی تو زندگیم فشارهایی که بهم وارد شده بدتر شدم دارم زندگیمو ازدست میدم بچه ام هم همینطور بقران قسم من این زندگیمو نمیخوام میخوام مثل بقیه باشم همش گریه میکنم خودمو میزنم میگم تمامش کن به حدی حالم بد بود موهاموتو حمام مثل دیونه ها کوتاه کردممن میخوام مثل بقیه زندگی کنم اگه نمیشه هیچ دکتری نمیتونه درمان کنه خودمو خلاص کنم دارم همسرم وبچه ام ‌زجر میدم همه شدن آدم من من نمیخوام میخوام آزاد باشن خسته شدم خدایا بریدم دیگه امشب به حدی تو گوشی به خودم میزدم ‌گریه میکردم ‌خدا خدا که خوب بشم صورتم دارهمیسوزه  بقران دیونه نیستم جیگرم آتیش میگیره وقتی میبینم بچه ام نمیتونه تو خونه آزاد باشه کمکم کنید تروخدا به دادم برسید 😭😭😭😭😭

منم خیلی ساله وسواس شستشو دارم تلاش می کنم خوب شم مثل شما به این نقطه ضعفم نگا نمی کنم من قوت هوایی دارم که همه کس نداره کوتاه نیا

لینک ارسال
در در ۱۴۰۱/۱/۳۱ در 15:09، زهرا غلامی گفته است :

سلام..بهتر شدید الان؟

سلام،من هم دچاروسواس نجس پاکی هستم وازاین موصوع رنج میبرم

لینک ارسال

مرسی اقای دکتر 

لینک ارسال
در در ۱۴۰۰/۸/۲ در 19:53، Dr.Abdollahi گفته است :

ايا تا بحال براي رفع اين مشكل پيش مشاور روانشناس يا روانپزشك رفتين؟؟

صرفا با اجتناب از يكسري كارها و فعاليت ها اين افكار و رفتار در شما كاهش پيدا نميكنه

لینک ارسال
در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 11:32، Dr.Abdollahi گفته است :

وقتتون بخير

آيا فقط از دارو براي درمان استفاده كرديد؟؟؟

در مورد اختلال وسواس، معمولا ما بامجموعه اي از افكار، باورها، احساسات، و... مواجه هستيم، دارو درماني يك وجه كمك رسان به شمار مياد

از رواندرماني، براي كنترل، تعديل و اصلاح افكار باورها و ... هم بايد استفاده بشه

لینک ارسال
  • 2 weeks later...

سلام من یه مدت وسواس به ویروس داشتم و بعضی وقتا شدید میشد و پا روی قالی میزاشتم باید پامو الکل میزدم و الکل خیلی من اروم میکرد و این زیاد تو روند زندگیم مشکل اساسی ایجاد نکرده بود تا اینکه دوروز پیش یه سریال شروع کردم کل مدت که سریال میدیدم فکرم میرفت که نکنه الان که دارم سریال میبینم جوری که خودم خبر دار نشده باشم دستشویی کرده باشم به خودم بیشتر نوع مدفون و حالت مایع ولی ادرار هم فکر میکردم و هر وقت چک میکردم هیچ مشکلی هم نبود و این هنگام سریال دیدن انگار لذت سریال دیدن از من گرفته بود و من چند قسمتی که دیدم کلا گذاشتم کنار که بعد اینکه درمان کنم بیام ببینم من سریال بخش اساسی زندگیمه و ندیدن خیلی ضربه بهم میزنه

لینک ارسال

سلام من یه مدت وسواس به ویروس داشتم و بعضی وقتا شدید میشد و پا روی قالی میزاشتم باید پامو الکل میزدم و الکل خیلی من اروم میکرد و این زیاد تو روند زندگیم مشکل اساسی ایجاد نکرده بود تا اینکه دوروز پیش یه سریال شروع کردم کل مدت که سریال میدیدم فکرم میرفت که نکنه الان که دارم سریال میبینم جوری که خودم خبر دار نشده باشم دستشویی کرده باشم به خودم بیشتر نوع مدفون و حالت مایع ولی ادرار هم فکر میکردم و هر وقت چک میکردم هیچ مشکلی هم نبود و این هنگام سریال دیدن انگار لذت سریال دیدن از من گرفته بود و من چند قسمتی که دیدم کلا گذاشتم کنار که بعد اینکه درمان کنم بیام ببینم من سریال بخش اساسی زندگیمه و ندیدن خیلی ضربه بهم میزنه

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...