رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام و خدا قوت 

پسر ۲۰ ساله،فرزند اول خانواده،دو تا خواهر هم دارم،دانشجو معلم،اخلاق مدار،قانون مدار، و متاسفانه دچار اختلال شخصیت وسواس(ocpd)هستم

از بچگی ،توی مدرسه بچه درس خون بودم و نمراتم هم همیشه عالی میشد 

زمانی که وارد کلاس هشتم شدم معلمین و مدیر مدرسه به شدت تحت تأثیر من قرار گرفتند چون جزو معدود کسانی بودم که معدلم ۲۰ بود و پسر فوق العاده مثبت و مودب.(البته سال قبلش تو نمونه دولتی هم ۲۰ شدم ولی اونجا خیلی دیده نمی‌شدم)

کار تا جایی پیش رفت که یه روز مدیر مدرسه جلوی همه ی دانش آموزان گفت:علی قطعا یه روزی یا مهندس میشه یا دکتر!!

من واقعا زیاد درس نمیخواندم،فقط سر کلاس گوش میدادم و دو ساعت هم تو خونه می‌خوندم ولی چون پایه ام قوی بود و کمی هم با وسواس مطالعه میکردم و با وسواس امتحان میدادم خیلی به چشم میومد.

خیلی حس خوبی داشتم.حس مقبولیت ،حس عزت نفس و ....

اما وقتی وارد دبیرستان شدم به خاطر سنگین شدن درس ها و سطح بالای مدرسه نتونستم خودمو خوب نشون بدم و البته نمره م پایین نمی شد اما خب شاگرد ممتاز نمی‌شدم 

دیگه خبری از اون حس مقبولیت نبود.

زمانی که کلاس دهم بودم شروع به گوش دادن موسیقی با هندزفری کردم(تا اون موقع به صورت جدی موسیقی گوش نمی‌دادم)،تابستان قبل از اینکه وارد کلاس یازدهم بشم اتفاق عجیبی برام افتاد 

علاقه ی شدید نسبت به موسیقی پیدا کردم تا حدی که شاید روزی ۱۷,۱۸ساعت موسیقی گوشی میدادم 

واقعا لذت بخش بود 

موقع گوش دادن هم میرفتم تو رویای خودم و حس میکردم یه شخص معروف و شهرت داری شده ام 

البته رفته رفته ساعت موسیقی کمتر شد چون دغدغه های زندگیم بیشتر شد اما هیچ وقت از حالت اعتیاد خارج نشد.

زمانی که صبح بیدار میشم یه حسی درون مغزم بهم میگه برو موسیقی گوش بده (مثل حس تشنگی دهن و گلو،مغزم هم بعضی وقتا تشنه میشه و فشار شدید میاره که موسیقی گوش کن)

خودم به شخصه فک میکنم همه ی اینا نشات گرفته از دوران راهنمایی مدرسه هستش،انگار اونجا کماگرا شدم،معیار هام سخت شد و از همه بدتر توقع اطرافیان رو بردم بالا که همه ی اینا یه اضطراب پنهانی رو ایجاد کرد.حالا زمانی که در دبیرستان شرایط عوض شد(از مدرسه بگیر تا معلم و درس)،این کمالگرایی و وسواس در مطالعه و نمره کار دستم داد و باعث شد کمی افت داشته باشم-البته این افت تو دبیرستان طبیعیه چون درسا سنگین تر میشه ولی برای من طبیعی نبود چون اطرافیانم به من می‌گفتم که پزشک میشی!

به نظرم موسیقی به ذهنم کمک میکرد تا حس مقبولیت رو جایی دیگر در دنیای خیال و وهم پیدا کنه و اینطوری خودشو ارضا میکرد 

حالا یه سوال مهم دارم:برای اینکه از این اعتیاد و وسواس رها بشم نقطه ی شروع کجاست ؟

من مقالات شما در مورد وسواس فکری و عملی،اختلال شخصیت وسواس رو خوندم و به نظرم گوش دادن به موسیقی برای من یه جور با وسواسم مرتبطه.

به نظر شما آیا می‌تونه ربطی بین موسیقی و وسواس وجود داشته باشه ؟؟

ممنون میشم جواب بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...