Nafeafathi 0 ارسال شده در دی 23، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 23، 2021 سلام، من سه سال پیش در بیمارستان به دلیل تشخیص بیماری اسکیزوافکتیو بستری شدم ، از اون موقه دارو مصرف میکنم. الان در انجام دادن کارهام مشکل دارم، استرس دارم کارم رو پیش ببرم، اصلا نمیدونم چرا نمیتونم خودمو درگیر کار و افراد دوربرم کنم، نمیخوام وارد چالش بشم به همین خاطر کم حرف و گوشه گیرم. نمیدونم چکار کنم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Dr.Abdollahi 2 ارسال شده در دی 24، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 24، 2021 تا به حال براي بهتر شدن حالتون چه كارهايي انجام دادين؟؟ اين فاصله گرفتن از اطرافيان و دوري از چالش تاثيري هم داشته؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Nafeafathi 0 ارسال شده در دی 31، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 31، 2021 جدا از اینکه تحت نظر روانپزشک هستم و دارو مصرف میکنم، چند جلسه هم رفتم پیش روانشناس و دیگه کار خاصی نکردم فقط مطالب زیادی در این باره میخونم و بعضی نکات را رعایت میکنم. این فاصله گرفتنو و دوری از چالش فقط اون لحظه شاید تاثیر داشته بعدا بهش فکر کردم حالم خراب شده که چرا باید اینجوری باشم و اینکه بیشتر خودمو سرزنش میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Dr.Abdollahi 2 ارسال شده در بهمن 10، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 2021 خوب اول اينكه بايد جلسات رواندرماني تونو ادامه بدين چون بايد يك سر مسائل آشكارساز و عوامل برانگيزان و... شناسايي بشه دوم يكم صبوري و تكرار تكاليف و راهكارهايي كه رواندرمانگرتون به شما ارائه ميدن ميتونه موثر باشه سوم ما انتظار نداريم اين مسئله شما ناپديد بشه مسئله شما هست اما شدت، مدت، تاثير گذاري كمتري پيدا ميكنه و شما بر اساس مهارت هايي كه ياد گرفتين ميتونين تحت كنترل و مديريت صحيح باهاش زندگي كنيد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .