Sima 0 ارسال شده در مهر 15، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 15، 2022 با کوچک ترین علائمی بدترین فکرارو میکنم نسبت به خودم حتی برا عزیزانمم همین فکرارو میکنم واقعا خسته شدم همش ۲۳ سالمه ۷ ساله اینجوریم قبلا تابستونا بهتر بودم اما دیگ تابستونو زمستون همیشه فکرای منفی میکنم کسی درمانی سراغ نداره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محدثه 1 ارسال شده در مهر 20، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 2022 سلام. من یه حالت وسواسی که دارم اینه که با وجود اینکه خیلی از مطالب روانشناسی خوندم و دوره چند ساله شرکت کردم و مقاله زیاد خوندم و مشاوره هم رفتم تک و توک، اما باز هم حس میکنم باید برم مشاوره ی عمیق و حضوری و اگه نرم حس ترس دارم و به خودم اعتماد ندارم که وسواسیهام و ترسها و اضطرابهامو خودم میتونم درمان کنم. یعنی وسواسی رفتن پیش مشاوره دارم. به نظرتون چیکار کنم؟ چون وقتی فکرشو میکنم که با وجود اینکه من همه چی رو میدونم، اما نکنه در طول زندگی بعد از رفتن پیش مشاور و روانشناس، باز هم اضطرابها و ترسها و وسواسیهام باشه!! بدتر استرس میگیرم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina 0 ارسال شده در مهر 31، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 31، 2022 سلام دختر من ۸سالشه ۱ساله که وسواس گرفته خیلی داره اذیت میشه.مشاورم رفتم ولی کمکی نکردن.میخواستم ببینم کسی بوده که بدون دارو درمان شده باشه. چون سنش کمه میترسم دارو بهش بدم.مثلا موهاشو شونه میکنه تا حرف میزنم میگه از اول باید انجام بدم خرابش کردی یا دستشویی میره مدام خودشو میشوره تا لحظه ای که میخواد بره بیرون تو دستشویی می مونه بعد میگه سریع بریم خونه نمونیم. یا از بیرون میاد دست به لباساش نمی زنه میگه تو در بیار و خیلی کارای دیگه واقعا خسته شدم.کسی تجربه ای داره بتونه کمکم کنه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina 0 ارسال شده در آبان 1، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 2022 کسی جواب نمیده؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bita1381yagobi23 0 ارسال شده در آبان 18، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 18، 2022 در در ۱۴۰۰/۶/۲۱ در 20:11، محمد گفته است : سلام. آیا کسی هست اینجا که در مورد وسواس باهم صحبت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شش ساله به وسواس دچارم و هیچ دارویی هم به من کمک نکرده 😔 سلام منم دوسال هست که اینطوری شدم هرکاری میکنم خوب نمیشم پیش دکتر مغز اعصاب هم رفتم ولی فایده نداره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سپید 0 ارسال شده در آذر 3، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 3، 2022 سلاممم اقای دکتر من چندین ساله از وسواس بیمار انگاری دارم زجر میکشم ب تازگی عقد کردم اما نمیتونم لذتی از زندگیم ببرم برای بار چندم شروع کردم ب درمان اما میترسم همش گریه میکنم لطفا جواب منو بدین،آقای دکتر من الان روی غدد لنفاوی زیر بغل و سینه ها حساس شدم حتی میترسم نگاه هم بکنم ب بدنم توهم بزنم بازم خودمو چک کردم حموم ک میرم معمولا میترسم چک میکنم،الان تصمیم گرفتم ی مدت حموم ک میرم سعی کنم دستم ی بدنم نخوره و لباس پوشیدنی چشامو میبندم چون قبلا گذری هم چشمم خورده ترسیدم خودمو چک کردم اینکارو میکنم ک توجه نکنم ب بدنم و لکا و جوشای عادیه بدنم،الان کارم درسته؟الان واقعا هرچیز کوچیکی باعث میشه چک کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.F 0 ارسال شده در آذر 27، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۷ در 18:07، bita1381yagobi23 گفته است : سلام منم دوسال هست که اینطوری شدم هرکاری میکنم خوب نمیشم پیش دکتر مغز اعصاب هم رفتم ولی فایده نداره من ۳۷ ساله اینطوریم خواستی کمکت کنم ۰۹۳۰۲۴۲۵۸۳۱ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.F 0 ارسال شده در آذر 27، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 27، 2022 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 01:06، امیر گفته است : سلام،تو رو خدا راجب وسواس جنسی بخصوص محارم بگید شاید یخورده آروم بگیرم اون فانتزی ذهنت هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2539792219 0 ارسال شده در دی 11، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 11، 2022 سلام تروخدا بهم کمک کنید وسواس شستشو دارم روماتیسم هم دارم آب برام مضره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Seidou_kolivand 0 ارسال شده در دی 27، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 2022 سلام یه گروه تلگرام بسازید خواهشا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین ش 0 ارسال شده در بهمن 26، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2022 با سلام من ۶ یا ۷ سال هست که وسواس فکری عملی دارم،ولی خوب که نشدم هیچ بدتر هم شدم.با اینکه دارو میخورم،خیلی هم دکترم خوبه و قرص های قوی هم میخورم ولی الان احساس میکنم داروها هیچ تاثیری روم ندارن تو رو خدا از خودتون و کاری که کردین بگین.من که حتی یه بار قصد خودکشی هم داشتم ولی نمیدونم چی شد،فکر کنم حتی جرئت اون کارم ندارم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fa.h. 0 ارسال شده در فروردین 19، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 2023 در در ۱۴۰۰/۸/۲۲ در 12:53، صدیقه سیری گفته است : سلام ۱۶ سالمه و آنقدر خیال بافم و قدرت تخیلم بالا است که اگه به خودم باشه کل روز فقط این کارو میکنم به درسم هم آسیب زده و نمیدونم چیکار کنم با افکاری هیچ وقت قرار نیست اتفاق بیفته و قدرت کنترل هم ندارم اوایل فقط برای اینکه تفریح باشه برام چون خیلی شیرینه اما الان دیگه شدید شده منم همین طوریم الان ازهمه چیز افتادم اصلا نمیشه ترکش کنم عادت کردم واگه نکنم نمی تونم فشار روحیم روباچیز دیگه ای خارج کنم فقط با فکروخیال خودمو اروم می کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sarah 0 ارسال شده در فروردین 20، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20، 2023 On 9/12/2021 at 7:41 PM, ماه said: با سلام به همه اعضای محترم. این گروه جهت مطرح نمودن سوالات شما عزیزان و همچنین تبادل نظر با یکدیگر تشکیل شده است. ضمنا دکتر سنایی نیز، شخصا، به سوالات شما در زمینه وسواس، در همین گروه، پاسخ خواهند داد. شاد و موفق باشید. سلام، من وسواس فکری شدید در زمینه حق الناس دارم و به شدت دارم از این بابت آسیب میبینم؛ و با وجودی که کتاب آقای دکتر سنایی در زمینه وسواس رو خوندم و خیلی هم کمک کننده بود، اما حس میکنم مدل وسواس من در اون کتاب دیده نشده، سوالم اینه آیا این نوع وسواس رو کسی قبلا تجربه کرده؟ افکار من در شکل سلسله مراتبی به مساله حق الناس نگاه میکنه و حس میکنم اگر جلوش رو نگیرم کل زندگیم با حرام آمیخته میشه و کار از کار میگذره، بنابراین نمیتونم تمرینات مواجهه سازی رو انجام بدم خیلی از موقعیت های پیشرفت های مالی زندگیم سر همین مساله از بین رفتن. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sarah 0 ارسال شده در فروردین 20، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 20، 2023 سلام، من وسواس فکری شدید در زمینه حق الناس دارم و به شدت دارم از این بابت آسیب میبینم؛ و با وجودی که کتاب آقای دکتر سنایی در زمینه وسواس رو خوندم و خیلی هم کمک کننده بود، اما حس میکنم مدل وسواس من در اون کتاب دیده نشده، سوالم اینه آیا این نوع وسواس رو کسی قبلا تجربه کرده؟ افکار من در شکل سلسله مراتبی به مساله حق الناس نگاه میکنه و حس میکنم اگر جلوش رو نگیرم کل زندگیم با حرام آمیخته میشه و کار از کار میگذره، بنابراین نمیتونم تمرینات مواجهه سازی رو انجام بدم خیلی از موقعیت های پیشرفت های مالی زندگیم سر همین مساله از بین رفتن. Quote نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
درمانجو 0 ارسال شده در تیر 18، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2023 سلام آدرسی وجود داره که برای درمان به اونجا بیایم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amirali 0 ارسال شده در مرداد 14، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 2023 سلام وقت بخیر یه راهنمایی میخواستم بابت این که من چندین ساله وسواس فکریه خالص دارم بعد اوایل به شدت شدید بود و اذیت میشدم تا اینکه شروع کردم به مطالعه و واقعیت درمانی یه سری از افکار وسواسی من کاملا از بین رفت مثل آسیب رساندن به خودم و دیگران ویا تصاویر جنسی به جرعت میتونم بگم که 90درصد این این وسواس های فکری من از بین رفته فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه و هنوز متوجهش نشدم اینکه به این افکاری که میاد سراغم بدون پیش زمینه ی خاصی چرا به ماشین نگاه کردم چرا حدس زدم این دودی که میاد چیه و الان کلا این افکار اذیتم میکنه هر چیزی که میخواد باشه. بعد کتاب درمان وسواس دکتر کامیار سنایی رو خوندم واقعا عالی بود فقط یه سری نکته هارو متوجه نشدم آیا وقتی این افکار میاد سراغم باید با خودم بگم به خاطر معنایی که من به این افکار میدم حال من بد میشه یا این هم خودش یه نوع رفتار وسواسیه من دوباره دوگانگی شدم حقیقتا ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi 0 ارسال شده در شهریور 23، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 2023 سلام دوستان لطفاً به من بگید که بعد از اینکه از اتاق رفتیم بیرون مثلاً فراموش کردیم اتاق رو علامت گذاری کنیم که بدونیم چه کسی وارد اتاق شده یانه از کجا بدونیم که چه کسی وارد اتاق شده یا نه لطفاً همین الان یکی بگه دارم دیوونه میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi 0 ارسال شده در شهریور 23، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 2023 من منتظرم باید بدونم یکی جواب بده در 21 دقیقه قبل، hadi گفته است : سلام دوستان لطفاً به من بگید که بعد از اینکه از اتاق رفتیم بیرون مثلاً فراموش کردیم اتاق رو علامت گذاری کنیم که بدونیم چه کسی وارد اتاق شده یانه از کجا بدونیم که چه کسی وارد اتاق شده یا نه لطفاً همین الان یکی بگه دارم دیوونه میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi 0 ارسال شده در شهریور 23، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 2023 گروه واتساپ یا تلگرام داره انجمن اگه داره لطفاً بگید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فوزیه 0 ارسال شده در مهر 10، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 10، 2023 چرا هیچ کس مثل من وسواسش فقط فکری نیست. از صبح تا شب به موضوعای بی خود فکر می کنم و دیوانه میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan. 0 ارسال شده در مهر 16، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 2023 سلام بنده چند ساله وسواس فکری دارم و هر چند وقت به نوعی روی یه چیز متمرکز میشه ولی همیشه تا جایی که تونستم کنترل کردم. اخیرا وسواس روی ادرار گرفتم و بعد از اینکه میرم دستشویی انقدر فکر میکنم به اینکه نکنه ادرارم بگیره که دوباره این اتفاق میفته . با اینکه میدونم چیز خیلی چرتیه ولی خب الکی فکر میکنم و اذیتم میکنه دوست دارم راهنمایی بگیرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saleh 0 ارسال شده در دی 14، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲ در 09:52، hadi گفته است : سلام دوستان لطفاً به من بگید که بعد از اینکه از اتاق رفتیم بیرون مثلاً فراموش کردیم اتاق رو علامت گذاری کنیم که بدونیم چه کسی وارد اتاق شده یانه از کجا بدونیم که چه کسی وارد اتاق شده یا نه لطفاً همین الان یکی بگه دارم دیوونه میشم چه نیازی هست بدونیم که کی وارد شده ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مونا 0 ارسال شده در دی 27، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۴ در 08:23، Amirali گفته است : سلام وقت بخیر یه راهنمایی میخواستم بابت این که من چندین ساله وسواس فکریه خالص دارم بعد اوایل به شدت شدید بود و اذیت میشدم تا اینکه شروع کردم به مطالعه و واقعیت درمانی یه سری از افکار وسواسی من کاملا از بین رفت مثل آسیب رساندن به خودم و دیگران ویا تصاویر جنسی به جرعت میتونم بگم که 90درصد این این وسواس های فکری من از بین رفته فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه و هنوز متوجهش نشدم اینکه به این افکاری که میاد سراغم بدون پیش زمینه ی خاصی چرا به ماشین نگاه کردم چرا حدس زدم این دودی که میاد چیه و الان کلا این افکار اذیتم میکنه هر چیزی که میخواد باشه. بعد کتاب درمان وسواس دکتر کامیار سنایی رو خوندم واقعا عالی بود فقط یه سری نکته هارو متوجه نشدم آیا وقتی این افکار میاد سراغم باید با خودم بگم به خاطر معنایی که من به این افکار میدم حال من بد میشه یا این هم خودش یه نوع رفتار وسواسیه من دوباره دوگانگی شدم حقیقتا ممنون میشم کمکم کنید سلام وقتتون بخیر.میشه به منم کمک کنین و بفرمایین چه مطالبی خوندین که موثر بوده و ۹۰ درصد مشکلاتتون حل شده.خواهش میکنم به منم کمک کنین.اگر امکانش هست یه ایدی چیزی بدین باهاتون صحبت کنم خیلی نیاز دارم به کمکتون.من تا مرز افسردگی ام رفتم.دارو هم خوردم.مشاورم رفتم ولی اثر نداره.لطفا کمکم کنین ممنونتون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مونا 0 ارسال شده در اسفند 14، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2023 در در ۱۴۰۱/۸/۵ در 14:14، Seidou_kolivand گفته است : سلام یه گروه تلگرام بسازید خواهشا خیلی موافقم..اگه کسی نساخته من بسازم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmm 0 ارسال شده در تیر 1 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 1 سلام آقای دکتر عزیز وقتتون به خیر و نیکی خیلی خوشحالم که با شما آشنا شدم من یه سوال دارم از خدمتتون ، آیا ممکنه اختلال نقص توجه منجر به وسواس بشه؟؟ یا ممکنه این اختلال با وسواس اشتباه گرفته بشه؟؟ آقای دکتر من از سن حدودا ۱۲ سالگی ، تمرکزی که قبلاً داشتم رو از دست دادم .. و از دوران راهنمایی بخاطر کمالگرایی و خانواده ای که انتظار زیاد ازم داشتن و مدرسه ی تاپی که درس میخوندم و... توی رقابتی با همکلاسیم افتادم که هدفم فقط و فقط نمره ی بیست توی همه ی درسها بود و بخاطر همه ی این مسائل ، دچار وسواس مطالعاتی شدم. کلمه به کلمه ی کتابها رو حفظ میکردم (با روشی که همین همکااسیم گفته بود) و خیلیی انرژی از من میگرفت و اذیتم میکرد.. هنوزم این مشکل رو دارم.. ولی جدیدا به این شک کردم که اصلا شاید مشکل من ناشی از اختلال نقص توجه هست..و این تمرکز و توجه نداشته هست که داره باعث میشه من واقعا مطلب رو نفهمم و هی برگردم و دوباره از روش بخونم... واقعا گیج شدم آقای دکتر.. وضعیت خوبی ندارم.. توی شرایط بدی گیر کردم..چند ماه پیش روانپزشک مراجعه کردم و خواستم که برام دارویی برای اختلال نقص تمرکز بنویسند آتوموکستین نوشتن و یکی دو هفته خیئییییلییی تغییر مثبت حس کردم ولی بعد دوباره عادی شد و همه چیز برگشت به حالت قبل.. میشه لطفا راهنماییم کنین آقای دکتر 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .